Güngürge İlkokulu

Vizyon: Kapsam alanımızdaki öğrencilerimizi; kamunun her kademesinde görev alacak,topluma yaralı olacak,çağın gerektirdiği bilgileri kazanacak,ahlaklı bireylere ulaştırmak.

Misyon: Ulusal ve Uluslar arası etik ilkelerini benimsemiş,Toplumsal değerlerimizi özümsemiş,Çağın gerektirdiği bilgileri kazanmış,İnsan haklarına saygılı,Demokrat,özgürlükçü ve Ahlaklı bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Ortaokul ile ortak öğretmen servisi vardır. Servisin çıkış saatleri ortaokula göre düzenlenmiştir. İlkokul çıkış saatlerinde belediye otobüsü geçmektedir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 0
Okulun Sınav Başarı Durumu: sınavsız kayıt
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler: okul sporları etkinlikleri
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Ben okuyorum Gaziantep okuyor. Hayallerini Boya.. Dilimiz Zenginliğimizdir. ÇEDES Devreme duyarlıyım değerlerime sahip çıkıyorum ve Günden Kalanlar( şiir Hatıra yazma ve günlük tutma ) Projesi.

WEB - https://gungurgeio.meb.k12.tr

Adres - Gaziantep Adıyaman yolu üzeri Güngürge Mahallesi Gaziantepten sonra 20 km uzaklıkta. Şehitkamil/GAZİANTEP

Öğretim Şekli :Normal,Sınıflarımızın mevcudu ortalama 24 kişi

Yerleşim Yeri - Güngürge Mahallesi Gaziantep Yavuzeli yolu 22. km

Ulaşım Belediye Otobusu veya özel servis - özel araç ile.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Gaziantep il merkezine 22 km